Sitter uppe och läser!

Hallå alla!

Klockan är typ halv tre på natten och jag sitter uppe och läser och gör typ inget särskilt. Men så jag passade på att skriva ett inlägg här på bloggen också. ;)
I alla fall, idag var vi i skolan. Måndagar är den värsta dagen, då börjar skolan igen efter helgen och allt. :( Men vi hade först engelska på förmiddagen (där vi kollade på en film om Australiens natur eller något, jag var inte så insatt i det, haha) och sedan hade vi vårt tillhandsval på eftermiddagen. I min, Sophies och Britneys fall så var det ju foto som vi har valt till. :) Vi fick gå iväg en bit från skolan och så skulle vi ta foto på tre ställen/föremål/platser eller liknande som är viktigt för Australiens djurliv (haha, tur för oss som älskar djur!). Vi fick också ta foto på ett djur, om det var ett som var speciellt för just Australien.
Så vi hade i alla fall en lugn måndag, skönt!
 
Jag tog i alla fall tre bilder och det fanns ju inget rätt eller fel, som läraren sa. ;) Tänkte i alla fall dela med mig av två av bilderna här:
 
 
De är väldigt tråkiga, jag vet. :( Hade ingen bättre fantasi just då, haha. Men den första bilden föreställer i alla fall en allé med eukalyptusträd om ni undrar. :)
 
Kram,
Taylor